Kategoriler

8 Mart 2017 Çarşamba

12
yorum
Hediyemiz..

Geldi
Kardeşin geldi dünyaya, aramıza..
Klişe olacak belki ama hoşgeldi..
Hoşluk getirdi dünyamıza.
Çok sevdik onu, cok hem de
Hepimiz de, ben, baban, abin..
Bir teselli, bir hediye bize o Allah'tan
Şükürler olsun..

Çok ağladım doğunca
Ebe ve hemşirelere defalarca  defalarca sordum "İyi mi, sağlıklı mı?" diye.
Sonrasında o doğum salonunda bir saatten uzun bir süre yalnız kaldık kardeşinle, uzuun uzun baktım ona.
Sana benziyor mu diye, senden bir iz taşıyor mu diye baktım.
Sonra farkettim ki yeşil bir hastane örtüsüne sarmışlar.
Hani sen öldüğünde yüzüne örttükleri örtüden..
O kadar zor geldi, o kadar ağladım ki.
Aynı örtü, minik oğlumun öldüğünü anlatmaya çalışmıştı bana şimdi de yeni doğan kızımı müjdeledi.
Zor, acı, tuhaf..
İbret alınası..
Allah'a isyan etmemek gerektiğini hatırlatan..

Büyüyor kardeşin de hızla.. Tıpkı senin büyüyüşün gibi. Ona baktıkça hem huzur hem de içimde yuvalanan korkuyu hissediyorum. "Ya ona da birşey olacaksa, ya onu da kaybedeceksem.."
Çaresizliğimi hissediyorum yine, elimden hiçbir şeyin gelmeyeceğini.. Yine dualara sarılıyorum böyle anlarda, Allah'a emanet ediyorum kardeşini..

12 yorum :

  1. Gözleriniz aydın... Kızınız size ilaç olsun, sağlık, huzur getirsin. Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  2. Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin yuvasına huzur sizlere merhem olsun insallah gözünüz aydin

    YanıtlaSil
  3. Allah razı olsun ikinizden de, bu güzel dualarınız sizin hayatlarinizda da karşılık bulsun inşallah..

    YanıtlaSil
  4. Bugun benim kızımın 1.yas dogum gunu. Aklima siz geldiniz acaba bebeginiz dogdu mu diye. Cok sukur gozunuz aydin. Rabbim anali babali mutlu bir omur nasip etsin yavrunuza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun Saadet Hanım, Allah razı olsun. Ben de aynı güzel dileklerinizi sizin minik kızınız için diliyorum Rabbimden, hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun kızınız..

      Sil
  5. Saat 00.41 kizimi uyutmaya calisirken birden aklima geldiniz kalkdim baktimki yeni yaziniz mujdeli haberiniz var .Cok sevindim sizin ve ailenizin adina Rabbim anali babali saglikli sihatli buyumeyi nasip etsin aciniz dinmez ama hafifler biraz Yeni bebekle gunleriniz yogundur belki ama.arada yazarsaniz kendinizden bebeginizden haberdar ederseniz benim gibi yazinizi gorup sevinen bir suru kisi olduguna eminim.Blog disinda herkese acik sosyal medya hesabiniz var mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl iyi hissettiriyor sizin yaptığınız gibi yorumlar, inanin. Sağolun Leman Hanım, Allah razı olsun iyi dilekleriniz için.
      Aklımdan geçenleri buraya yazmaya karar verip geri vazgeçiyorum, bilemiyorum bu blog Asil oğlum için açtığım bir yerdi ya burda kızımdan bahsetmek haksızlık gibi geliyor, Asil Miran'a haksızlık gibi.
      Yanlış muhakkak bu düşüncem ama aşmak için biraz zamana ihtiyacım var sanırım.
      Bu arada diğer sosyal medya hesaplarımı sormuşsunuz, o mecralar herkese açık değil. Aslında burası benim herkesten kaçış yerim biliyor musunuz, beni tanıyan herkesten kaçtığım yer burası. Kimse bilmez bu blogumu, sizin gibi tanışmadığım dostlarım dışında..

      Sil
  6. bız Asil miranıda anarız burada Asya mırayıda severiz sız ıcınızden geldıgı gıbı yazın neden bılmem dedıgınız gıbı tanışmadık ama dost kardes gıbısınız acınız acımız gıbı bende ankaradayım ne güzel olur bır yerde karsılassak ne güzel olur 15 aylık kızım Asya mıraya ablalık etsebenım tanımadan dua ettıgım bır ınsansınız lütfen buraları bos bırakmayın haklısınız kendınızı suçlamayın kım olsa sızın gıbı Asil Mirana haksılık ettıgını dusunur ama aslında öyle değil Sevgıyle opuyorum kızınızı tekrar güzel gunlerını sağlıklı buyumesını goresınız ınsallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ediyorum Leman Hanimcim, cümleleriniz nasıl güzel destek oluyo bana..

      Sil
  7. çok çok mutlu oldun Sevcan hanım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinize. Analı babalı ağabeyli büyüsün. Çok duygulandım. Allah nazarlardan saklasın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy sağolun, çook teşekkür ederim. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, hele de benim gibibevlat acısı çekenlere..

      Sil