Kategoriler

3 Mart 2016 Perşembe

8
yorum
Seni görmek..

İki gecedir tam uykuya dalarken seni görüyorum oğlum.
Rüya mı gördüm hayal mi kuruyorum tam anlayamıyorum. Ama çook gerçek gibi olduğun için sıçrıyorum bir anda, o heyecanla.
Bacaklarıma bir sızı saplanıyor bir anda, dizlerime kadar çekiliyor vücudum.
Bir nefes veriyorum seslice. Bir iç çekiş belki de bilmiyorum.
Kendi sesime uyanıyorum, o inlemeye.
"Acaba!" diyorum içimden. "Acaba gerçek mi?"

O "acaba"nın cevabı hiçbir zaman "evet" olmayacak biliyorum, hiçbir zaman göremeyeceğim seni bir daha (en azından bu dünyada). Ama olsun annecim, rüya da hayal de olsa seni öyle net, öyle gerçek görmek çok güzel.
Ona şükrederek uyuyorum iki gecedir.

8 yorum :

  1. Bende seni görüyorum bir kaç zamandır rüyamda...Bizim bölümün önünde iktisat fakültesine doğru yürürken...ve kar her yer, bembeyaz karlar üzerinden yürüyorsun... Yanıyor yüreğim acıdan ekledim kendi evlat hasretimin yanına asil miran'ın hasretini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyanıza girecek kadar etkilemişim sizi, hakkınızı helal edin n'olur. Keşke iç acıcı şeyler anlatabilsem size. Ama dedim ya n'apiyim, bir terapi benimki, bir taşıyamadığı yükü atış, bir iç döküş..
      Bi de tanıyormuyuz acaba birbirimizi?

      Sil
  2. Evet tanıyorduk bir zamanlar birbirimizi. Aynı sınıfta okuduk, severdim seni. Akıllı ve kendine güvenen bir kız derdim. Tesadüfen öğrendim acını, yandı
    ciğerim. Ben Mustafa'mın hasretiyle sen Asil Miran'ın hasretiyle yanan iki anneyiz şimdi."...innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn" ayetine sığınıp dua etmen ve Asil oğlunla cennet bahçelerinde buluşman dileği ile Allah'a emanet kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem, nerden baslasam ki..
      Kim olduğunu cikaramasam da ayni sinifta okumus olmanin yakinligi mi? Yoksa acılarımızın aynı oluşunun yakinligi mi?
      Muhtemelen cok defalar sohbet ettik, belki ayni sirada oturup ders dinledik, makinenin kantininde ders çalıştık belki. Bunlar icin kim olduğunu bilmek isterim ama en cok da Mustafa icin, en cok da acını paylasmak birlikte Mustafa'ya ağlamak icin..

      Sil
  3. Bizi ziyarete geliyorlar,bundan emin olabilirsiniz.Uyku ile uyanıklık arası olmuş anladığım kadarıyla,zaten ancak o zaman suretini görebilirsiniz.Tek tek okuyorum tüm yazdıklarınızı,ben de yazıyorum sustuklarımı.Sabır diliyorum,yapıcak başka birşey yok zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum ki hayal mi, benim düşüncelerimin beynime yansıması mı? Ama bana iyi geldiği kesin. Uzun süredir göremiyorum rüyamda, rüyadaki halini bile özledim..

      Sil
  4. Uzun zamandır ben de göremiyorum ve çok özledim.2012 den beri bu acıyla yaşıyorum.Yalnız hayal yada beynin oyunu olmadığını söyleyebilirim.Temiz ruhlar serbesttir zaten.Bundan sonra mahşere kadar buluşabileceğimiz tek yer rüyalarımız.Yeniden hamile olduğunuzu öğrendim,o yüzden detaya girip
    sizi üzmek de istemiyorum.Bütün kalbimle tebrik ediyorum,Allah sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin.Dualarım sizinle.Acınızı,en özel duygularınızı paylaştığınız için ayrıca tşk. ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dertlerimi dinleyip ortak oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Beni okuyan herkesin desteğini hissediyorum hele de sizin gibi bu acıyı bilenlerin. Keske kimse bilmese böyle bi acıyı ama Allah'ın takdiri şüphesiz. Allah yardim etsin size, bana, bizim gibilere..

      Sil